Konzerva ribica (sardine, skusa, tuna...- samo da je hrvatsko, inace ne valja)
jedan veliki ili dva mala ili tri turbomala kisela krastavca, narezati na jako sitno
zlica i pol (jušna) majoneze (hrvatske)
malo soli (ne mora ali meni treba)
sve dobro promijesati
tadam
potrositi u roku 48 sati
vaš omiljeni blog od 12.12.2006.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.
30.1.09
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
fin recept :P
Post a Comment