vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

22.3.07

Poziv

Dragi svi!



bas sad nesto razmisljam.....kako bi bilo zgodno da zapocnemo s necim sto bi nakon par mjeseci trebalo postati tradicija. Naime, cilj nam je, izmedju ostalog, sto vise poboljsati i prosiriti sadrzaj ovog bloga, pa cete se sloziti sa mnom da je potrebno uciniti nesto za podizanje razine kvalitete ovog fotofilozofskog mjesta, boljeg upoznavanja i medjusobnog razumijevanja clanova, uspostavljanje prijateljskih odnosa izmedju pojedinaca, te kao zadnje (ali nista manje bitno) razmjenu foto iskustava, ideja, planova...
Ono sto predlazem jest kvalitetno druzenje SVIH clanova bloga, te onih koji to nisu a zele nam se prikljuciti. Na umu mi je foto druzenje na nekom prigodnom mjestu poput maksimira, jaruna, sljemena ili slicno.... na kojem bi mogli okinuti koju fotku, popiti kavu i sl. Kao sto rekoh, to bi s vremenom postala lijepa tradicija kojoj bi se svi zajedno veselili.. pronasli bi vise zajednickih tema, te bi tako ostvarili prisnije odnose.

Zapravo, ovo je samo dobar izgovor da zaruzimo usred dana.. pa eto, skracena verzija bi glasila ovako.... ajmo svi na pivo!!