vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

27.2.07

...grad na zrnu soli...

bila ja tako na izlozbi fotokluba tuzla tu u zagrebu...



clap clap marina..fulala wb..zaboravila baterije za flash...nisam ponijela pare za druge...bit ce nesto od tebe..



hrpa ljudi...svi se ljube i pricaju, nista zivo nisam cula (a prikazivali su super dokumentarac o tuzli)... sve bosanci oko mene u centru zagreba...to mi je jedino olaksavalo disanje. prolazi baba pored radijatora i srusi fotku u okviru koja se razbije...a ova ni da je pogledala...boze naroda..



zasto su dirigenti uvijek neki...cudni ljudi? mozda i nisu cudni, al zasto furaju neke cudne zurke? koja ekipa... totalno u svom svijetu, o kojem ja ne znam ama bas nista (koliko li samo jos takvih svjetova ima..)



imali su i pevaljke



fotke ko fotke... bilo je svakakvih. jedna mi se posebno svidjela pod nazivom MERDZO...ostatak..stajaznam...dosta lose obradjenih. ali svakako podrzavam tu razmjenu informacija na nacionalnoj razini, pohvaljujem ideju..cija god da jest... i ja sam odlucila posjetiti tuzlu uskoro...nakon dugo godina i prvi put poslije rata..

Sraka


Orijentacijska fasnicka trka za klince u Samoboru







Doduse, s malim zakasnjenjem...skroz sam zaboravila da sam fotkala tamo

Kaktus


Fino lijepo moj kaktus :)))

Kolace za Marinu :D :D zaboravi čokoladice :))

kakav bezvezan dan

Mislim da sam dosla do jedne tocke kad ce se stvari lagano poceti mijenjati...

Grad

St Patrick's Day


Evo vako... dragi moji... kao sto vec vjerojatno znate, a za slucaj da ne znate, 17.3. je dan svetog Patricka - koji je zastitnik i glavni simbol Irske drage mi zemlje te njihov nacionalni praznik, pa ce se i kod nas, vec ne znam koju godinu za redom, taj svetac proslaviti na toj zemlji svojstven nacin (a jesam slozila ovu recenicu...).Uz puno plesa, muzike i piva. Na Zrinjevcu ce u subotu, dakle 17.3. od 16h do navecer biti prigodan program... svirat ce nekoliko hrvatskih irskih bendova, nastupit ce nekoliko neafirmiranih step plesacica iz hrvatske (jedna mala petnaestogodisnjakinja iz pule i jedna cura iz splita), jedan Irac ce pjevati neke tradicionalne irish pjesme, a moci cete vidjeti i nas, Irish Maidene, kao prvu hrvatsku irsku plesnu skupinu... :)) (Ja nisam sigurna hocu li plesati ili fotkati i prepustiti svoje zalsuzeno mjesto nekom od novijih clanova i nadobudnih mladih nada)... Uglavnom, bit ce sigurno prilicno veselo... jer kako bi to drugacije moglo biti uz Guiness i irsku tradicionalnu mjuzu... Moci cete i vi zaplesati, mi cemo vam pomoci... a imat cete i svasta za fotkat u slucaju da, eto, niste bas ludi za tancanjem.. Eto, nas ce sigurno biti jako puno... a nadam se da ce nam se barem neki od vas pridruziti... :)) Ocekujem vas!



FOTO:Iz moje arhive