vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

4.6.07

klozet

samo dva barska stolca


Dvije stvari!!
Svi oni koji žele primati na mail obavijest kada netko napiše komentar a do sada to nisu, neka se jave ili u komentar ispod ovog posta ili na mail.
I drugo, dajte malo života izboru fotke mjeseca. 7.6. je rok za glasanje!

Šest barskih stolaca


Covjek je ocito jos davno (bas kao i vecina ostalih sisavaca) shvatio da moze sjesti i na taj nacin odmoriti noge. Vjerojatno je davno otkrio da je jos udobnije sjesti na nesto poviseno poput kamena ili debla. Kako je vrijeme prolazilo poceo je izradjivati kojekakve stolce pa tako danas imamo cijeli raspon tih podguznih predmeta. Razlicitih oblika, visina, napravljenih od razlicitih materijala. Jedna od zanimljivijih izvedbi je barski stolac. Razmisljajuci, dosao sam do zakljucka da je ta vrsta stolca visa od ostalih kako bi bilo udobnije sjediti za sankom koji pak mora biti visi od obicnog stola jer bi konobaru za sankom bilo neprakticno kada bi sank bio nizi jer konobari stoje i hodaju uzduz sanka. (toliko o barskom stolcu)