vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

4.6.07

samo dva barska stolca


7 comments:

Marina Ćosić said...

hahaha... odlicna parodija na Grzeljovih 6 barskih stolaca i duboke i mudre rijeci o istima... iako je njegova fotografija nesto kvalitetnija, svakako podrzavam ovo! :) Bas sam se ugodno iznenadila i nasmijala...

Odlicno Oki... svrati nam cesce.

Anonymous said...

"odlična parodija" - apsolutno bezvezna i besmislena parodija
Takva vrsta parodije, ako ćemo je uopće tako nazvati, ali dobro, jest na razini jednogodišnjeg djeteta kada je u fazi da se ni sa kime ne druži već sa samim sobom. U djetetovom slučaju sreća je u tome što je ta faza prolazna. Ali u ovom slučaju izigravanja neke parodije, jest tragično-kronična bolest od pamtivijeka. Bolest pod nazivom "primitivizam".
Za parodirati nešto treba biti, nažalost, na nekim višim razinama i znati, da ponovim, znati pokoriti "bezobraznog protivnika" svojim kristalno jasnim, dosljednim i valjanim argumentima.
U tom slučaju skidam kapu.

Željko Hrsan said...

ne pijem na šaku :DD

Dario Grzelj said...

ne razumijem bas koga je ovaj komentar isao? mene, marinu ili oki? iako moram priznat da se slazem s komentarom, vise manje..

Anonymous said...

Komentar je bio na sliku. Takvo je moje mišljenje. Nešto nije u redu?
BTW, zbog čega se slažeš s komentarom, više, manje?

dr.OT said...

'Moguce je da su Darwin i njegovi nasljednici zastupali takvo misljenje iz cisto strateskih razloga. Naime, sredinom 19. st. nepremostiva duhovna razlika izmedju covjeka i zivotinje je smatrana kao glavni argument protiv teorije evolucije prirodnim odabirom.'

:)-

Anonymous said...

" Jehovina je Riječ vodič u svim situacijama" (Psalam 119:105)