vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

14.1.09

Nesanica vlada


Pošto mene već par dana/noći muči nesanica i ne znam kud bi sama sa sobom za danas sam odlučila našvrljati tu nešto da ne ispadne da me opet nema par mjeseci. Kolko sam shvatila vi tu večinom stavljate fotke a manje pričate ili u mojem slučaju filozofirate, pa ću se onda i probati prilagoditi tome.

Na početku bi samo htjela reći da po vašim fotkama vidim da sam ja još mala beba naspram vas ( u smislu fotkanja) i da me skoro sram stavlja fotke, al šta'š...molim vas, ko ima volje da mi napiše kaj na kojoj fotki ne valja, jer sam dosad dobivala odlične komentare na neke fotke, opširno napisane i to me veseli al isto tako komentare da su neke fotke katastrofa, al bez objašnjenja zašto i kako da te popravim tj. kaj sam krivo zabrijala. Neću se uvrijedit niti ništ slično, rađe častim kavom/pivom/vino.... :)

e tak...tolko od mene, idem sad naći neku fotku koje se ne sramim!!