vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

3.3.07

autop.


..ovo je bilo prije par mjeseci kad sam se prvi put ofarbala i bila silno uzbudjena...i morala sam bratu poslat fotku moje nove boje kose...

fotka mjeseca ožujka

nova kategorija,,, predlazite,, glasajte, da ne kazem "glasujte" (jebo hdz)

bihac . . .


jos jedna vrlo stara (dio serijala koji mozete naci medju mojim slikama na photo netu (www.photo.net) (inace, najstariji i najozbiljniji site toga tipa,, i za fotke i forum,,,(jebo photosig i ove naše,, da i ne spominjem,,)
nemojte me pitati za godinu,, (davno,, snimano na nikonu d1)
prica je ova,, nakon ohoho godina (rat) vlak prvi puta ide zagreb-split preko bihaca :)
opce veselje, praznik! inace, i prije je vlak isao preko bihaca i to je bio najbrzi put vlakom (mislim da je marjan preko bihaca vozio 5 i pol sati prije rata)
p.s. u vlaku je bilo nekih politicara, sto nasih sto bosanskih,, ali svejedno, politicari su se vratili kuci autima a vlak se vratio u zagreb kroz hrvatsku. nisam siguran ali mislim da ni dan danas putnicki vlakovi za split ne idu preko bihaca,, (jebes politiku (i marketing))

ifka

e, maknuo sam fotku.. nije se svidjala Ivi.. jbg
zapravo Iva,, ali ju ja zovem ifka. prijateljica pun qrac godina. nikako da ju nagovorim da dodje na blog,,, a ima super fotke (zavidim vama amaterima,, niste optereceni,,,(grrr))

Marija Braut


(tko pita tko je ona i/ili zasto nije ostra, odmah leti s bloga! jel jasno?)

najbolja (moja, meni)


evo, ekskluzivno izjavljujem da ja ovu sliku smatram svojom najboljom ikad!
nastala je negdje 2003. godine s prozora stana mojeg proslog zivota (neki znaju o cemu govorim) nesto sam petljao s aparatom (canon 1d mk1) i bio je na 3200 asa ,, i uleti slika. jebi ga. slika je slika. ispalo je da ja tu sliku smatram svojom najboljom,, da, znam, nije Loo gore ali nisam rekao "najdraza" fotka ;)
p.s. i u kategoriji najdraza/najbolja znate koja je (na blogu je)
p.p.s. i dalje nitko nije pogodio odgovor na nagradno pitanje iz jednog od prijasnjih postova :)

vrhunsko osiguranje (my ass)


evo jos jedna arhivska (morat cu rijesiti tu nesanicu,,)
portugal, lisabon, 2004, europsko nogometno prvenstvo
dan (vece) prije nase trece utakmice (ona s englezima ako se netko sjeca) nasi imaju trening na stadionu na kojem ce biti tekma. nakon treninga malo u press centar (skoro prazan). malo slanje slika, haracenje po friziderima sa sokovima i kolacima i padne noc,, e sada; treba izac s tog stadiona! (najveci, najljepsi, najnoviji u portugalu),.,. sve zakljucano; nigdje nikoga (to mi ni danas nije jasno) i tako nas cetvorica (trojica na slici (ja sam ovaj smijesni) i jos jedan fotic koji je i snimio ovu fotku) bauljamo stadionom i trazimo izlaz. kada smo skuzili da nema nikoga tko nam moze pomoci odlucili smo se za akciju. nasli smo jedan kolni ulaz s cije su vanjske strane bile pripremljene metalne ograde za sutrasnju utakmicu. na svu srecu bile su dovoljno blizu da smo ih uspjeli privuci, prebaciti preko ograde i sloziti okomito tako da cine ljestve. . . ostalo se vise-manje vidi na slici. cijelo slaganje tih ograda i nas prelazak (pogle šiljke!) je trajao najmanje pola sata i nitko se nije pojavio. meni je to i dan danas vrlo zanimljivo. inace, osiguranje i organizacija prvenstva su bili vrlo, vrlo dobri.
p.s. tuga od ovog nemilog dogadjaja bila je odmah utopljena ;)