vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

6.4.07

amazona?


a ne,, to je samo nas maksimir,,,

6 comments:

Marina Ćosić said...

paa...iskreno. bezveze. mozda nisam skuzila sta si htio njome reci... ima boljih dijelova u maksimiru koje si mogao nazvati istim imenom.. nit se sta vidi nit se ne vidi... nekako je izmedju nicega... (koji glup komentar...al s obzirom na fotku....:) )

ili mozda ja ocekjem vise od tebe. obicno imas puno toga za pokazati u svojim fotografijama i jos vise za reci (opcenito).

ne znam sta ti se dogodilo...

Dario Grzelj said...

mene pojam amazone vec duze vremena asocira na covjekovu nebrigu za samoga sebe. diljem svijeta sve smo cesce svjedoci uzmicanja prirode pred betonom i asfaltom. tako je i ova fotografija simbolican prikaz prodiranja covjeka u prirodu.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Marina Ćosić said...

prica stoji, po obicaju, a fotka... znam da znas znanje, pa me malo 'razocara' kad ga ne podijelis s drugima.

Dario Grzelj said...

ponekad fotografija nije skandalozna, bombasticna; nego jednostavno prenosi jednostavan osjecaj kojeg je prizor izazvao kod fotografa.

Anonymous said...

čovjekova nebriga za samog sebe, ne bih rekla, tako, nego, čovjekova pretjerana briga za samog sebe, inače, kad je objasniš slika ima smisao ali bez toga, jok