vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

28.5.07

korakom

3 comments:

Marina Ćosić said...

meni se svidja... iako vec puno puta vidjeno (cak i na blogu nesto slicno), razmisljam da je kandidiram za fotku mjeseca....

Dario Grzelj said...

meni nije bas tako dobra. onako, klasicno standardno vec vidjeno. stvarno ima previse ovakvih fotki i bilo ih je kroz povijest, malo koja je bila nesto posebno. Jurice, nemoj me krivo shvatiti ali mislim da je vrijeme da predjes na neku novu razinu razmisljanja o fotografiji. kazem "razmisljanja" jer mislim da svaki fotograf jednoga dana dodje do pitanja "zasto fotografiram i sto zelim postici svojom fotografijom?". ovo postaje prelijevanje iz supljega u prazno. radis vizualno odlicnu fotku ali ne robujes ideji da na nekom amaterskom siteu dobijes hrpu "lijepo, odlicno, super..." komentara. sada jos samo da to sve uoblicis u neki svoj prepoznatljivi stil i odnos prema motivima koje snimas.

Jurica Bosak said...

hvala na komentarima!! savršeno razumijem što ste htjeli reći, ali se isto tako pitam postoji li nešto što već netko nije zabilježio, napravio slično ili bolje nego ja?? ma vjerojatno ne a i iskreno, nisam baš povodljiv za drugima pa ni ne pokušavam raditi (kopirati) nečiji stil, jednostavno snimam ono što mi se svidi i čini zanimljivim..naravno da još sve mora sjesti na svoje mjesto, kratko se bavim fotografijom, a hvala bogu imam i cijeli život pred sobom pa će se vremenom, nadam se, vidjeti neki napredak..