vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

10.5.07

poštar

2 comments:

Dario Grzelj said...

osim sto bi mi puno bolje pasao frontalni kadar a ne ovaj dolje/lijevo pomaknuti mislim da si malo preozbiljno shvatio krsenje pravila da osobe trebaju (tj ne trebaju-krsenje pravila) gledati "u" kadar. dakle, ako si htio prekrsiti to pravilo onda si "postara", za kojeg mislim da je ipak kondukter, smjestiti u sam kut slike, dakle gore desno. ovako imas jos zabranjeno pusenje i drugi razred koji se lijepo kompozicijski uklapaju u kontekst vagona ali ti nisu alibi za polovicno "bjezanje" kondukterovog pogleda iz kadra.

Jurica Bosak said...

hvala na komentaru..vlak je već krenuo, a i gospodin kada je ugledao fotoaparat brzinom munje je okrenuo glavu..možda su se neke stvari mogle i bolje izvesti ali i ovako mi se sviđaju..ova fotografija je moj prvi veliki uspjeh, bila je postavljena na "salonu fotografije" u vinkovcima 2007. (297 autora, 1082 fotografije..170 fotografija je izabrano i među njima baš moja..možete misliti koliko je to značilo za mene, 17-o godišnjaka koji je u fotografiji tek malo više od godinu dana..a naravno i za naš novoosnovani foto-video klub) čovjek na fotografiji je kondukter, ali ovo pismo me podsjetilo na poštara pa stoga i naslov poštar..