vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

18.6.07

john d(e)ere po uljanoj repici




4 comments:

Dario Grzelj said...

uf, jebeno,,, ! mogu li zadnju (ponovno proglasit f. m.??)

ma ok,, predlzem zadnju za fotku mjeseca!)

jako dobro!

Željko Hrsan said...

1 fotka je dobra,
a ostalo je malo loše, neznam zašto si slikao u desno, malo si invalid, ne svidja mi se tvoja fotka jer neprirodno je.

Marina Ćosić said...

da... ima zeljko pravo. ne znam cemu kosi kadar u prve tri fotke... bas mi ne pase i nema mi smisla.. .neka zablja perspektiva bi i u gornjim slikama bolje prosla.

ali zato ti je zadnja fotka odlicna... i da vec nije, ja bi je sigurno predlozila za fotku mjeseca...

(to ti je vec, cini mi se, treca predlozena... svaka cast :) )

Jurica Bosak said...

hrsane..baš si invalid!! u glavu sve mi se više čini!! provociraš na svakoj galeriji u koju sam uključen..ako imaš viška energije, kupi si vreću pa udaraj po njoj a ako imaš problema sa živcima, daj si kupi već jednom tablete..strašno si nekulturan i ne poštuješ me ni malo..za tebe sam "mali i novi", "balavi", "nemaš pojma" i sl. a ti si za mene od danas TI (sigurno si primjetio da nema više odog "gospodine", "VI" itd. jer ni ja ne poštujem onog ko mene ne poštuje), čovjek koji se ponaša kao da je BOG ISUS..ma za mene si hrsane od danas ništa i ja te molim da prestaneš srat po meni..mi smo završili i nemoj mi se više obraćat..a neću ni ja tebi..

isprika svima zbog ovih riječi zbog kojih ću sada ispast bezobrazan i neodgojen..ali šta je tu je..svi koji me poznaju znaju da nisam inače takav ali nekima se na lijep način ne može objasniti..ovo sam rekao ovdje jer je dario rekao da se smije sve reći..a na drugim galerijama na kojima sam uključen ne mogu tako reći jer mi hrsan prijeti izbacivanjem čim nešto napišem..haha..stvarno ne razumijem kako netko može tako nisko pasti..

dario i marina..hvala puno na komentarima!!