vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

12.7.07

odmor gospodina heidlera


3 comments:

Jurica Bosak said...

imao sam priliku družiti se dva dana sa gospodinom krunoslavom heidlerom (nadam se da mnogi znaju tko je on) kojeg znam još od prije..izuzetno simpatičan čovjek sa velikim iskustvom, veseo i društven..jednostavno me oduševio..evo, ovdje je zadrijemao na dravi u brodu..a ja iskoristih priliku i evo rezultata..ove 2 fotografije..

Dario Grzelj said...

"Krunoslav Heidler


Rođen 1932. godine u Vitezu (BiH) gdje je krenuo u osnovnu školu, ali vihor Drugog svjetskog rata prisilio ga je da osnovnu školu nastavi u Lublinu, Wainu i Sarajevu. U Sarajevu završava i gimnaziju, a 1953. u Zagrebu završava Filmsku školu. Radio je kao tonski snimatelj, urednik diafilmova za škole, tajnik Kinosaveza Hrvatske i Društva filmskih radnika, a bio je direktor Studija za crtani film u Zagreb-filmu. Danas je umirovljenik u Đurđevcu.
Čitav se život družio s filmskom kamerom i fotoaparatom. Slikao je za knjige, monografije, filmove, TV emisije, festivale i izložbe. Osnovao je đurđevački Foto-kino klub »Drava« i pokrenuo Podravski salon umjetničke fotografije. "

izvor: http://www.galerija.hr

Marina Ćosić said...

ja sam ti bas htjela pohvaliti ovaj post...ali eto. vrijeme me pregazilo.

iskreno, ne znam tko je on.

cim sam vidjela post, naslov mi je savrseno odgovarao uz fotke... ali ono sto mi je zasmetalo jest ono sto... ma joj... pocinje mi serija... nesto mi je zasmetalo... nisam sigurna jesam li u pravu. jos se javim. (skoro sam napisala'pusa' za kraj...hahaha...)