vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

15.12.07

LEONARDA MOJA PRIJATELJICA







6 comments:

Marina Ćosić said...

ova ce mala biti nesto... totalno je...posebna. iako fotke i nisu neke... mislim, curica je vrloo... jaka, pa onda, kakve god da su fotke ona je svejedno super. ako me kuzite... ko velika. ova mi se tvoja prijateljica do sada najvise svidja...

Marina Ćosić said...

p.s. evo ja bi htjela takvo dijete.

Marina Ćosić said...

p.p.s. koja pozerica.....ts ts ts

kukifoto said...

opdet pricamo o različitim stvarima. leonarda jest možda takva ili onakva, ali ovo sam poslao da se vidi i komentira fotka. i manekenke su lijepe, pa nije svačija fotka s revije dobra. ili jest?
da li je i "juhica" s fotke preslana, prevruća, s rezancima, ili krompirova mislim da mena veze sa kvalitetom fotke.
iako si u pravu, portretna fotografija treba zaći i pod emulziju (čitaj) kožu da bi bila cjelovita, a ne samo jedna više ili manje lijepa fotka nekog djeteta, koje će uvijek biti lijepo i na na najlošijoj fotki.
inače, po mom skromnom sudu i nešto malo iskustva, ova leonardina fotka mi je najbolja dječja fotka što sam ikada napravio.

Dario Grzelj said...

KOJA?

kukifoto said...

ona prva, sa suzom u oku.