vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

12.4.08

NEBO NAD KASTVOM 12. IV. 08.







4 comments:

Dario Grzelj said...

i dok bi prve dvije mogle nagovjestavati neku pricu, treca razbiju tu nadu.
imam neki cudan dojam da si samo isprobavao bateriju.

kukifoto said...

ne znam na po kojem si redu gledao. a ja uživao u kastavskom nebu. to je bio moj trenutni vidik i kao takovog sam ga s guštom stavio u tražilo. zapravo stara moja nebeska priča!

ps. da, sad kad ti ne treba više moja baterija, onda ju vrijeđaš!!!!

Marina Ćosić said...

Da, cista dosada. Pardon, snimljeno iz ciste dosade... Bez smisla, bez price, pocetka i kraja.. Hm.

kukifoto said...

MĆ, čemu priča? nije bio post za gloriu ili globus. tog časa sam volio nebo, kao i inače što ga volim nad kastvom. i baš je divno da mogu istog časa vidjet svoj dnevnički vizualni zapis. ako idemo već u usporedbu i tražit priče, baš ona napol crna fotka iz lifta nema veze s naslovom ni bilo kakvim džuisijem. ali, svako ima svoje viđenje pravo da nam ga ponudi i radost da dobije komentar. zato i jesmo na blogu. ajde, dođi već jednom do kastva da ti pokažem nebo!