vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

24.6.08

AUSTRIA FUSSBALL UND NOCH WAS
















2 comments:

Dario Grzelj said...

odlicna serija. bez glave i repa bas kakva fotografija i je, trenutak iz beskrajnog tijeka vremena. spoj moderne arhitekture i primitivnih ljudskih potreba za natjecanjem i zabavom zalivenom alkoholom. ja bih jedino okrenuo fotografije ali to je vjerojatno stvar izbora.

kukifoto said...

pa, hvala ti na komentaru. mislim da ima i glavu i rep: 1. austrija je i bili su nogometni dani
2.ima nas iz hrvatske koji mislimo da nije nogomet tako važna za nacionalnu opstojnost (jedino je to važno za lovu koju gospoda igrči misle maznut na račun "patriotizma" i loše igre)
3. fotke su takve kakve su, ne volim "majstorisati", to je stakleni strop muzeja kulture u Linzu i nisam imao potrebe okretat, a "fussball" u jednom manjem mjestu pokraj, pola sata kasnije.
evo repa evo glave i pozdrava, naravno