vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

2.6.08

9 comments:

kukifoto said...

koji je cvijet najljepši?

Dario Grzelj said...

meni ovo uzasno vuce na film

Marina Ćosić said...

Dobro... i? Jel valja il ne valja?

Dario Grzelj said...

pa mozda se samo radi o tvom problemu s bojama.
meni je,, kako da kazem, djeluje mi starinski :D
morat ces me nauciti kako si dobila to ;)

Marina Ćosić said...

mislila sam na fotku, ne na obradu..
a ovo drugo tesko, prekomplicirano je to za tebe... :p

Dario Grzelj said...

a fotka,, ne svidja mi se. previse si rezala. slika je trebala biti njezna; djevojka i cvijece. ovakvim kropom si podigla napetost koja ovoj slici ne treba.

Marina Ćosić said...

dobro. thx. iako ne znam zasto bi djevojka i cvijece uvijek trebali biti njezni? takav klisejasti pristup bi najmanje od tebe ocekivala. thx na komentaru u svakom slucaju.

Ivan Šebelja said...

Zgodno.Možda da si stavila taj pogled na trečinu fotografije.Da oči budu u točci interesa.Sa tim potezom bi dobila i više prostora sa gornje strane.

MajaG said...

..a meni isto ni smrdi ni miriši..
stvarno je lijepi efekt čak kao i hasselblad..što obožavam..onako blago izblijedjeli..imaš dva elementa djevojku i cvijeće al koji doslovno ruše jedno drugo.. šteta kaj su joj šiške upale u lice..da se vide oba oka možda bi dobilo na jačini..