vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

10.10.08


u nedostatku fotki, motivacije za rad i svega ostalog, pridruzujem se ljubiteljima prirode

6 comments:

Dario Grzelj said...

ovo nije "ljubljenje" prirode nego sadisticki napad na nas koji "zivimo i radimo u podrumu" i cijele dane trosimo djonove na prasnjavom asfaltu. da, priroda je lijepa; fotografija je krasan medij;; ali u zivotu nisam vidio fotografiju koja je mogla docarati miris prirode i mekocu zemlje i lisca pod nogama..

Marina Ćosić said...

ah... sto li si romantican postao.. nisi vidio takve fotke...? oh, ja skoro da jesam... ovo nije jedna od njih, naravno...
nego, kad znas tako lijepo pricati... kad si zadnji put bio u prirodi, slusao ptice, suskanje lisca pod nogama, budjenje svih onih sitnih biljchica i nevidljivih zivotinja, osjecao toplinu sunca sto se probija kroz krosnje i pozdravio majku prirodu? kad? nemoj se izvlacit na "vas koji radite i zivite u podrumu i cijele dane trosite djonove na prasnjavom asfaltu"...jerbo, neki dan sam pitala, i to javno, tko ce sa mnom u prirodu za vikend, pa se ti prvi nisi javio. :P

MajaG said...

Marina, ja sam za neku prirodu!!
javi ako si slobodna ovaj vikend

Marina Ćosić said...

Majo, sorry sto ni tebi nisam odgovorila.... nisam bila in the mood tad... ali ako budem isla uskoro, zvat cu te, pa ako ti se bude dalo... Imam u planu Samoborsko gorje, Japetic ili Plesivicu ili nesto... Ima jedna staza koja nije tak strasno naporna... Pa ako budes za malo planinarenja, vidimo se... ;) Deal?

MajaG said...

mere!!

Marina Ćosić said...

:)