vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

24.2.07

devil's dance

3 comments:

Dario Grzelj said...

ova mi je bolja od one druge iako mislim da se lik previse stopio s pozadinom. mozda bi i na ovoj paning dobro dosao ili (moram ovo reci) neko drkanje po fotošopu,,,

Marina Ćosić said...

hem...da. bi.

iako sam ga polako uvela u svoje fotke, ne volim fotošop... jos valjda zivim u svijetu gdje se moze napravit ok fotka bez naknadnih pomagala... ah..utopije li.

da sam zamutila pozadinu, to bi za mene ipak bilo prevech. kad uspijem tako nesto bez ps-a, objavit cu je. :)


p.s. kako bi mogla napravit paning ak on ide prema meni...? kuzis? ne pratim ga sa strane, nego se on iz jedne tocke priblizava meni, i uvijek je na gotovo istom mjesto, samo sto je veci kako se priblizava..

admin said...

pa ne ide bas skroz prema tebi. ide malo koso a mogla si napraviti zoom efekt a u ps si mogla kao prvo vinjetirati i/ili blurat sve pa histori braš samo njega. ide to, samo moras malo eksperimentirati :)