vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

24.2.07

žuto


priroda nas i dalje svojom savršenom jednostavnošću opominje da smo vrsta sklona kompliciranju najjednostavnijih stvari. jedina smo stvorenja koja ne mogu prihvatiti ljepotu temeljnih vrijednosti života. mislimo da možemo kompliciranjem poboljšati jednostavno i davno definirano, život i njegove vrijednosti. do krajnjih smo granica došli s multipliciranjem svojih nedostataka koje smo sami stvorili.

Pentax K 10D, smc PENTAX-D FA 1:2.8 50mm -MACRO-

10 comments:

Marina Ćosić said...

damn.

koji si ti lik..


jel te smijem citirat jednom kad cu pisat knjigu...ili tako nesto? :)))

Dario Grzelj said...

haha,, kako to mislis?

Dario Grzelj said...

naravno da smijes ;)

Marina Ćosić said...

a eto.. to sto si napisao...do toga dodjes razmisljanjem. nekom treba duze, nekom krace vrijeme.. neko prodje trnovit put, drugi manje trnovi... al zapravo rijetki razmisljaju danas.

Dario Grzelj said...

a gledaj, ja razmisljam otkad znam citati. naravno da vremenom ucis i ucis zakljucivati. nije to neki problem. najvaznije je da znas cijelu pricu, da se ne ogranicavas. jedino sve informacije mogu rezultirati pravim zakljuckom.

Marina Ćosić said...

hem...pa brijem da svi razmisljamo jos i prije nego pocnemo citat...al ne na pravi nacin.i ne o pravim stvarima. i ne postavljamo prava pitanja. pa onda i ne dolazimo do pravih odgovora.

Dario Grzelj said...

ma naravno ali mislim da je kljucna stvar u citanju. ja kuzim da moja mala ima potrebu za citanjem i da zeli znati citati ali joj se ne da nauciti (tatin sin ;))

Marina Ćosić said...

:)) koliko ima godina?

Dario Grzelj said...

pet i pol. Luna. ima par slika na blogu. zadnje je ono s maskara.

Marina Ćosić said...

znam tko je...vec je duze prepoznajem. nisam znala za godine..

i do nedavno nisam vjerovala da je tvoja. iako stvarno ima tvoje oci.