vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

17.5.07

..do kraja zivota..




5 comments:

dr.OT said...

pokusavam desifrirati natpis na izlogu (ili je to nekakva tenda)...
jel mozda ta nepotpuna rijec 'koliba' ?

Dario Grzelj said...

je

dr.OT said...

ah, kako sam mocan :)-

Dario Grzelj said...

svakako dirljivo, lijepo, slatko itd,, medjutim jedna mi je fotka viska (jedna s mladenkom) i jedna mi nedostaje (a gdje je mladozenja?). fotke su vrlo dobre. nedostaje ti malo iskustva u izboru/slaganju fotki za pricu.

Marina Ćosić said...

(konstruktivna) kritika uvijek dobro dodje...
bila sam svjesna da mi fali mladozenja, pa sam umjesto njega (
nisam slikala mladozenju. nije me se dojmio... ;)) stavila mladu....dva puta... cisto da ne pravim novi post. dijelom zbog moje brzopletosti i nerazmisljanja, dijelom zbog, kako si rekao neiskustva u slaganju fotki za pricu, dijelom zbog zelje da sto prije stavim nesto na blog, stavila sam, eto, nesto cime ni sama nisam zadovoljna u potpunosti... je li ispravno ili ne, nije ni bitno... (bitno da je moving, rekla bi moja lana..)

sto se slaganja i izbora fotki za pricu tice, mislim da bi se tu dalo raspravljati...

(jos sam nesto htjela reci...sjetit cu se vec)