vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

17.5.07

poziv na ples

2 comments:

Dario Grzelj said...

fotka je dobra. nije mi jasno zasto si ju frizirao tim "dramaticnim" kosim kadrom jer to stvarno nije bilo potrebno. takve se stvari rade ili da naglasis napetost, dramaticnost, kaos i sl. ili da bezveznoj fotki ipak das "ono nesto" (to ja cesto radim ;)) ili jednostavno da ti sve stane (u dijagonalu)(to je davno radio moj bivsi sef jer mu je najsiri objektiv bio 35mm) ali ako prijedjemo preko tog kosog kadra moram reci da mi je prva misao bila "a gdje je ostatak price" naime, i fotka i naslov jednostavno vuku "u pricu", mislim na pricu o nekom plesu i nekim plesacima koji su se "eto" izuli pa sada plesu. ako je fotka dobra, neces je pokvariti ako stavis jos koju naravno, ako tvore pricu.

Jurica Bosak said...

kosi kadar zbog dijagonale, ali i kaosa jer ambijent dvorišta u kojem je fotografija nastala je zaista u kaosu..ostatka priče nema jer susjed čije je dvorište nije više na ovom svijetu, a susjed koji je iznajmio tu kuću i čije su "univerzalke" je "otplesao" u centar grada..a ako fotografija izaziva pitanje i potiče maštu kod gledatelja, mislim da sam uspio..