vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

26.5.08

arising

10 comments:

Marina Ćosić said...

Eto.. i sta sad? Otvorim fotku na blogu (koji prikazuje slike preko picase), imam jednu otvorenu u gmailu (koristim mozillu - nije da reklamiram)... jednu u exploreru, jednu u photoshopu (opet reklame...nja) i sve imaju razlicite boje. Sve!! Za one koji znaju za moj problem... nadam se jos kojem savjetu. Uspjela sam napraviti da imam istu boju u ps-u i exploreru, ali je opet drugacija kad je stavim na net... ili je pogledam na drugom kompu. Vec sam luda... to traje sad jedno dobra 2 tjedna... Grrr...

Željko Hrsan said...

ooo fenomenalna slika! bravo...

Ivan Šebelja said...

Pogledaj si kolorne profile u photoshopu.Ako imaš nekakav driver koji si dobila sa monitorom instaliraj ga ponovo.Ako imaš tu opciju probaj postavke na monitoru staviti na tvorničko pa onda pogledaj kakva ti je slika.

Ivan Šebelja said...

Ako još imaš taj problem sa različitim prikazom boja fotografije.Pogledaj post kolorne postavke u photoshopu CS3.Možda ti pomogne.

Dario Grzelj said...

nadam se da je slika namjestena :D

Marina Ćosić said...

zasto D? Ne kuzim..

Dario Grzelj said...

pa nadam se da nije dokumentarna tj da djevojka NIJE samoinicijativno legla na prugu

Marina Ćosić said...

a to. jest zapravo... sama je legla i rekla "ajmo cekat da vlak naidje. bas bi bilo fora da se vidi u pozadini, a ja kao lezim". al ga nismo docekale jer je pruga neupotrebljiva.

MajaG said...

fakat si me iznenadila sa stilom!! bravo! ali iskreno..mogla si na takvoj poziciji s tako sređenim modelom izvuč puno više..čak mi veću pažnji privlači kraj pruge neko ona..

Marina Ćosić said...

thx Majo... slazem se... :(