vaš omiljeni blog od 12.12.2006
.
12.12.2008.
Prosle su tocno dvije godine i jedan dan od nesluzbene pive u jednom zagrebackom kaficu u kojemu je cetvero ljudi s istom vizijom lupilo (kriglom) po stolu i u plastelinu fotografskog zajednistva oblikovalo ovaj blog. Sam je blog napravljen te noci, 12.12.2006. Pocetna, buntovna ideja vremenom je prerasla u ozbiljnu fotofilozofsku zajednicu s vise od 1100 postova.

25.5.08

još uvijek bez naslova...možda nije ni potreban...





evo, nije me bilo dugooo dugoooo..ali jednostavno nemam vremena..bit će ga kada maturiram..bar se nadam..pozdrav svima!!

6 comments:

Marina Ćosić said...

Oooo... Jurica! :) Bas mi je drago da nas nisi skroz zaboravio.. Ali ajde, samo ti maturiraj, pa se nadam da ces cesce svratiti...

Fotke su ti dobre.. Samo mislim da je svaka prilicno jaka sama za sebe, i da si svaku mogao ostaviti samostalnu.. Gledajuci svaku posebno, vrlo apstraktno... tek kad se vide sve, kuzi se o cemu se radi... Btw, treca mi se najmanje svidja.

Željko Hrsan said...

odlična slika! :)

Ivan Šebelja said...

Slažem se svaka fotka za sebe govori dovoljno.

kukifoto said...

imenovazi fotke? to je makar jednostavno. opiči nekakvo blesavo englesko ime, bit ćeš jednostavno vrlo "cool" i in", i svaka i najbezveznija fotka bit će ti "world famous". ni slučajno nemoj stavit neki "domači" naziv, to je tak seljački, i svakako se potpisuj sa "George". odreci se čim prije vlastite kulture, jezika, podrijetla, tako da te oni, gori od tebe, u bijelome svijetu prihvate kao jeftinu balkansku iskompleksiranu radni snagu, kao lift boy, ili pizza boy deliver. malo istinite šale. fotke su ti, naravno za pet. kad su dobre, ne treba im nikakva engleska blesavoća koja nema veze s onim što je na fotki. lijepi ti pozdrav. džuisi jur lajf!

Dario Grzelj said...

naslov naravno nije potreban ali neko objasnjenje kratko mozda i je.

Jurica Bosak said...

hvala svima!!